Totaalleverancier in techniek

Over Revon

De geschiedenis van REVON begint in 1972. In oktober van dat jaar besluit Hen Otte een eigen bedrijf op te zetten voor de revisie en reparatie van startmotoren en dynamo’s. Die allereerste activiteit is nog terug te vinden in de naam van het bedrijf: REVON is namelijk een afkorting van REVisieONderneming.
Het grote vakmanschap waarmee REVON zijn werk doet en de uitstekende service trekken al spoedig de aandacht van garages en automobielbedrijven in de regio. De hoeveelheid werk die dat oplevert, maakt uitbreiding op korte termijn noodzakelijk.

In 1976 verhuist REVON voor het eerst naar een nieuwe locatie. Bij die gelegenheid wordt het dienstenpakket uitgebreid met dieseltechniek. Maar daar blijft het niet bij. Het einde van de jaren zeventig en het begin van de jaren tachtig geven een explosieve groei te zien in de technische ontwikkelingen binnen de automobielindustrie. Op die ontwikkelingen anticipeert REVON door uitgebreid te investeren in kennis en nieuwe apparatuur. REVON groeit gestaag en na een aantal jaren begint ook deze behuizing te klein te worden. In 1992 verhuist REVON naar de huidige locatie.

Alle vacatures